19:30

MSSK 2

Referat: Unbyns IF - MSSK 2

Soligt på Sporn! Vi mönstrar en bra trupp, men trodde på en tight match.
Vi startar med Jon-Isak i mål, backlinje frv: Mini, Axel, Elias, Hampus. Mittfält frv Wille, Simon, Martin, Stefan. Framåt Ibra och James. Avbytare: Robbs, Mohammed, David och Tobbe.

Vi hade sagt att vi skulle ta initiativ och trampa gasen i botten direkt. Och det gjorde vi! Dock fick vi ingen utdelning trots massor av bra chanser, Men efter 15 minuter kan så Wille göra 1-0 på pass av Simon. Vi fortsätter att trumma på. Dom har ett läge som Jon-Isak resolut avvärjer. I 36:e gör vi 2-0 genom James som placerar (!) in bollen vid stolpen fint assisterad av Martin.
I halvlek är vi ändå inte helt nöjda.
Andra halvlek börjar med att vi dominerar kraftfullt med fint kombinationsspel. I 53:e gör så Elias 3-0 genom att nicka i ribban som sen studsar ner strax innanför mållinjen. Assist återigen av Martin.
Vi matar på och dom har inget skott på mål under hela halvleken förutom en som Jon-Isak avvärjer efter att det blivit offside.
i 75:e gör vi så 4-0 genom Ibra då han äntligen får in bollen efter en hel rad av chanser. James stod för assisten.
I 88:e gör vi matchens sista mål efter att Martin från långt håll bombar in bollen alldeles vid stolproten efter att Stefan drivit fram på vänsterkanten och tryckt fram bollen till Martin.

En stabil insats där backlinjen gör ett mycket bra jobb, och gör Jon-Isak sysslolös. Kul att se Axel i debuten. Stabilt! Hampus riktigt bra med fin värdering och hur han går på bollen. Tar MOTM i hård konkurrens. Mittfältet likaså stabilt med mycket bollvinster och bra fördelning av bollar. Martin gör mycket poäng i sin debut efter att varit borta i mer än sex veckor. Simon som vanligt rivig. Framåt är vi aktiva och skapar mycket.

Totalt sett mycket fina prestationer överlag.